Landwijzer bestaat 20 jaar en lanceert promocampagne

16 mei 2017

Het Landwijzer-leertraject voor biologische landbouw bestaat 20 jaar. Omdat het opleidingscentrum mensen wil blijven inspireren om zich daadwerkelijk te engageren voor een andere landbouw, lanceren ze een promotiecampagne.

In deze campagne brengt Landwijzer zes (oud-)cursisten in beeld. Samen tonen die een mooi en divers palet van vernieuwende waarden in de landbouw die Landwijzer met zijn leertraject wil ondersteunen. Bij elk beeld hoort ook een citaat. Je vindt de beelden met citaat hier. 

Tussen 1997 en 2015 studeerden 189 mensen af aan het leertraject. Maar liefst 65 procent daarvan is nu nog altijd actief in de biologische landbouw. Op deze kaart kan je zien hoe Landwijzer in die 20 jaar zijn stempel heeft gedrukt op het aanbod van biologische landbouwers in Vlaanderen. 

Het campagnemateriaal zal ook gedrukt worden verspreid. Er komen postkaarten en drie portretten verschijnen eveneens op A2-posters. Je kan als bedrijf, winkel of organisatie dit gedrukt materiaal ook gratis aanvragen en ophangen in je bedrijf. Op die manier draag je bij tot de uitbouw van de biologische landbouw. Het materiaal bestellen doe je hier.