Detail

De smaakmakers zoeken producenten van lokaal lekkers

23-01-2017

  • vraag
  • Groenten en fruit
  • nationaal

Na het succes van de eerste editie in 2015 met meer dan 10.000 bezoekers vindt op zondag 25 juni 2017 de tweede editie van Dag van de Smaakmakers plaats. Dan zetten producenten van lokaal lekkers in Vlaanderen hun deuren wagenwijd open voor het grote publiek.

Bezoekers ontdekken het verhaal achter het product, leren het productieproces kennen en proeven van de smakelijkste spijzen en dranken.

"Alle producenten van lokale voedings- en drankproducten, zowel kleinschalig en artisanaal als modern en op grotere schaal, zijn welkom om zich aan te sluiten bij dit initiatief. De rode draad? Ze maken lokale kwaliteitsproducten. Ze werken met passie en bieden een smakelijke ervaring. Ze geven met plezier een unieke kijk op hun productieproces: van het veld tot op het bord, van de stokerij tot in het glas, …", verduidelijkt Didier Bastiaens van Puur Smaak vzw, de organisator van Dag van de Smaakmakers.

WIl jij als producent van lokaal lekkers je passie graag delen met Vlaanderen? En jong en oud laten meegenieten van je heerlijke producten?
Neem dan snel contact op met Puur Smaak vzw via 0472 51 15 28 of mail naar: info@dagvandesmaakmakers.be

Meer info over de Dag van de Smaakmakers en het aanmeldingsformulier vind je op www.dagvandesmaakmakers.beBedrijf

Puur Smaak

Contactpersoon

-

E-mail

info@dagvandesmaakmakers.be

Telefoonnummer

0472 51 15 28