Hart boven Hard organiseert tweede Grote Parade op 7 mei

27 maart 2017

De organisatie Hart Boven Hard organiseert net als vorig jaar opnieuw De Grote Parade. Dit jaar vindt die plaats op 7 mei. Ze zoeken daarvoor nog extra financiële middelen.

Op 7 mei zal dE Grote Parade opnieuw een luidspreker zijn voor de verzamelde zorgen en ideeën. Dit jaar bouwt Hart boven Hard de langste tafel ooit in België, dwars door Brussel. Met duizenden burgers en verenigingen willen ze daar op tafel kloppen voor een andere samenleving, waarin iedereen mee aan tafel kan en onze elementaire mensenrechten rechten zijn, en geen vervelende kostenposten.

Ze bouwen deze tafel helemaal zelf uit recuperatiemateriaal. Maar dat kost geld, naast de gebruikelijke kosten. In totaal moeten we op zoek naar €20.000. Daarom hebben ze jouw steun nodig.

Met een gift van € 20 betaal je een één meter tafel, maar je kan ook een kleiner of groter deel van de tafel betalen. Iedereen die bijdraagt, ontvangt een certificaat van ‘Bouwmeester van De Grote Parade 2017’. Maak jij de derde Grote Parade en de langste tafel mee mogelijk? 

Meer info vind je op de crowdfunding-website!